Home Місто В Ємільчинському районі вогонь з господарчої будівлі поширилась на житловий будинок

В Ємільчинському районі вогонь з господарчої будівлі поширилась на житловий будинок

150

18 вересня о 02:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблочній господарчій будівлі в с. Сербо-Слобідка Ємільчинського району.

По прибуттю рятувальників до місця виклику вогонь з будівлі перекинувся на ще одну споруду, що розташована поруч. Крім того, вже палав дах впритул прибудованого житлового будинку. Загальна площа пожежі складала 100 кв.м. Враховуючи зазначені ризик та відсутність вододжерела в населеному пункті (найближче знаходилось на відстані 20 км), керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення на допомогу додаткових сил та засобів.

Пожежу локалізовано о 03:00. Ліквідацію ускладнювало щільність розташування будівель та зберігання великої кількості сіна в одній із споруд, що тривалий час тліло. О 07:00 пожежу було ліквідовано.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку й покрівлі господарських будівель. До ліквідації займання залучалося 4 рятувальники та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here