Home Місто В Житомирській області працює понад 400 підприємств з іноземними інвестиціями

В Житомирській області працює понад 400 підприємств з іноземними інвестиціями

134

Сьогодні, 2 березня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та голова обласної ради Анжеліка Лабунська провели зустріч з бізнес-омбудсменом України Альгірдасом Шеметою.

На зустрічі було обговорено питання у галузі підприємництва, що потребують вирішення на державному рівні, інформує прес-служба ОДА.

«Сьогоднішня зустріч для нас має важливе значення, адже завдання бізнес-омбудсмена – сприяти боротьбі з корупцією та підвищенню інвестиційної привабливості нашої країни, а також забезпечити більшу прозорість ведення бізнесу. І це завдання повністю співпадає з пріоритетами, які ставимо перед собою ми, як місцева влада», – зауважив голова ОДА Сергій Машковський.

Після зустрічі з керівництвом області, омбудсмена провів зустріч з преставниками ділових кіл Житомирської області, органів державної влади.

ДОВІДКОВО. В цілому на теренах Житомирської області працює 144,6 тисяч суб’єктів господарювання, близько 7 тисяч представників малого та середнього бізнесу, майже 600 промислових підприємств, понад 400 підприємств з іноземними інвестиціями.

За розрахунковими показниками розвитку малого і середнього підприємництва у минулому році наша область увійшла у першу десятку регіонів України


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here