Home Місто Велика родина учасника АТО з Житомирського району отримає пільговий кредит для будівництва...

Велика родина учасника АТО з Житомирського району отримає пільговий кредит для будівництва житла

97

Родина Курилюків з с. Висока Піч Житомирського району отримає можливість побудувати будинок для своєї великої сім’ї завдяки програмі підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Позитивне рішення про надання кредиту прийняла комісія під керівництвом голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича сьогодні, 2 жовтня.

«У нас велика родина, маємо 3 дітей – доньку 14 років та двох синів 11 років і 2 роки. Зараз проживаємо у квартирі, де 27 кв. м. жилої площі. Тісно дуже, та і діти хотіли б свої кімнати. Коли дізналися про програму, зрозуміли, що це найкращий вихід, бо самому побудуватися дуже важко. Поки що у нас приємний шок», – розповідає Віта Курилюк після комісії.

Родина отримає пільговий безвідсотковий кредит, адже має троє дітей. Сума кредиту 300 тис. грн на 20 років. Місячний платіж складатиме 1250 грн.

Програма «Власний дім» надає можливість пільгового кредитування (0-3%) терміном до 30 років.

Кредит надається у розмірах:

– до 300 тисяч гривень кредиту для будівництва житла у селі;

– до 200 тисяч гривень кредиту для придбання житла;

– до 150 тисяч гривень на ремонт чи реконструкцію житла.

Щоб отримати кредит, потрібно подати заявку та необхідні документи до «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» за адресою: майдан Корольова, 12, каб. 510, 512. Довідкова інформація за телефоном: (0412) 42-16-06.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here