Home Місто Військовий з Житомирщини готується до лікування та протезування в Америці

Військовий з Житомирщини готується до лікування та протезування в Америці

189

Боєць 30-ї бригади Олексій Кондратенко на війні втратив руку та отримав численні пошкодження внутрішніх органів та голови.

Хлопець круглий сирота, уродженець села Червоний Лан Малинського району Житомирської області.

На даний час ДУЖЕ ВЕЛИКОЮ ПРОБЛЕМОЮ для Олексія є відсутність житла (в Олексія є тільки старенька хата бабусі в селі), а з такими важкими пораненнями наш герой потребує професійного лікарського догляду і нормальних умов проживання, тому було вирішено придбати квартиру в Львівській області, щоб він міг надалі лікуватися і консультуватися в лікарів Львівського військового госпіталю.

А проживання людини, яка втратила руку і здоров я в селі без умов, де чоловік повинен косити, копати і виконувати іншу важку фізичну роботу є несумісним з отриманими Олексієм травмами+йому потрібен догляд, домашня їжа, бо удалена селезінка та пошкодженні внутрішні органи.

Волонтери, отримавши дуже хорошу пропозицію від будівельної компанії "Трембіта", проводять ЗБІР КОШТІВ на цю квартиру, бо важко коли людина сирота і не має до кого повертатись залишившись інвалідом, але ще важче коли не має куди. Можливо, хтось може допомогти будматеріалами, щоб зробити елементарний ремонт, а також меблями, бо в цю квартиру потрібно абсолютно все. Доля Олексія в наших руках, він віддав за наш спокій здоров’я, тому обов’язком кожного є допомогти йому бодай гривнею. Зараз Олексій готується до лікування та протезування в Америці.

Номер картки – 5168 7572 8611 2877 (Кондратенко Олексій Володимирович)

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 0638508696, 0961724417 (волонтер Олексія – Орися)

Інформацію про поранених військових, яким потрібна термінова допомога, шукайте на сайті «Герої АТО».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here