Home Місто Житомирська ОДА розпочала підготовку антикорупційної програми на новий період

Житомирська ОДА розпочала підготовку антикорупційної програми на новий період

183

 Запрошуємо представників громадськості та експертів з антикорупційної діяльності долучитися до процесу оцінки корупційних ризиків у діяльності ОДА.     

Якщо вам відома інформація про причини і умови, що призводять до вчинення корупційних чи пов’язаних з корупцією правопорушень (недосконалість нормативно-правових актів, недостатня відкритість діяльності та інше ), при цьому у вас є пропозиції, як це можна виправити – направляйте такі матеріали для розгляду до 30.01.2019 року.     

Контактна особа від обласної державної адміністрації – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації ХАБЧУК Олег Матвійович, тел. (0412)-47-51-25, o.habchuk@oda.zt.gov.ua     

Звертаємо увагу – на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції у рубриці «Он-лайн-навчання» розміщено навчальний курс «Антикорупційні програми органів влади» метою якого є інформаційно-методичне забезпечення посадових осіб органів влади, експертів та представників громадськості, які безпосередньо залучаються до процесу оцінки корупційних ризиків у діяльності органів влади.

Зазначений курс надає відповіді на питання: Що таке антикорупційна програма органу влади та які її складники? Що таке корупційні ризики, як їх виявляти та усувати? Як долучитися до процесу оцінки корупційних ризиків у діяльності органів влади?     Долучайтеся до розробки заходів щодо усунення корупційних ризиків.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here