Home Події МФК «Житомир» зіграє матч з МФК «Первомайськ»

МФК «Житомир» зіграє матч з МФК «Первомайськ»

126

У неділю, 30 жовтня, МФК «Житомир» зіграє поєдинок 10 туру чемпіонату України з футболу серед аматорських колективів. На виїзді наші футболісти зустрінуться з МФК «Первомайськ» з однойменного містечка Миколаївської області.

Обидві команди наприкінці І кола опинилися по сусідству в другій половині турнірної таблиці. Але для МФК «Житомир» звітний тур – гарний шанс закріпитися в середині турнірної таблиці перед зимовими канікулами. Враховуючи проблеми у житомирян, задача буде непростою, але цілком досяжною.

Про це інформують на сайті МФК "Житомир".

МФК «Первомайськ» – аматорський колектив з містечка Первомайськ, що на Миколаївщині. Створений був 1969 році і представляв місто на внутрішньому чемпіонаті Другої Ліги УРСР. У 1969 році команда зайняла 15-е місце. У 1985 році клуб перейменували в «Первомайськ» і під цією назвою клуб відомий і зараз. Хоча фанати і шанувальники між собою називають команду ФК «Орлик» (за назвою козацького поселення, на базі якого розвивалося місто Первомайськ).

МФК «Первомайськ» регулярно бере участь у аматорському чемпіонаті Миколаївської області, хоча чемпіонський титул здобував останній раз в сезоні 1994-1995 рр. Чотири рази МФК «Первомайськ» був другим, один раз завоював бронзу. У 2013 році у фіналі кубку області МФК "Первомайськ" переміг "Варварівку" – 2:1.

В нинішньому році МФК «Первомайськ» закінчив обласний сезон в ранзі віце-чемпіона, фіналіста Кубка, і фіналіста Суперкубка Миколаївщини.

 

В аматорському чемпіонаті України сезону 2016/17 МФК «Первомайськ» зіграв вісім матчів, вигравши лише один – проти корюківського "Авангарду" і ще два завершивши внічию. Зараз у команди в активі 5 очок і 9 місце в турнірній таблиці.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here