Home Події Студент Житомирського агроуніверситету – Чемпіон світу з греко-римської боротьби серед кадетів

Студент Житомирського агроуніверситету – Чемпіон світу з греко-римської боротьби серед кадетів

136

 З 4 по 10 вересня 2017 р. в м. Афіни (Греція)  проходить Чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед кадетів.  Змагання у рамках світової першості  розпочали представники греко-римського стилю, продовжують дівчата, а у заключні дні медалі розіграють  вільники.

Кадетський чемпіонат Світу, як і до цього чемпіонат Європи проходить у форматі, відмінному від інших змагань UWW. Борці змагаються два дні: в перший  – кваліфікаційні раунди, втішні сутички та півфінали, а у другий – фінали за золото і бронзу. 

 Зокрема, 5 вересня завершився перший медальний день Чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів.  Молоді борці визначили найсильніших кадетів на планеті в п’яти вагах  – 50, 54, 58, 63 і 100 кг.


Серед найсильніших – двоє представників греко-римської боротьби України. У вазі до 63 кг «золото» для країни та звання «Чемпіона світу-2017» виборов український борець, першокурсник факультету лісового господарства Житомирського національного агроекологічного університету Дмитро Мірошник.


Він обіграв спортсменів з Польщі, Албанії, Болгарії та Росії, а у  головному фіналі  перед Дмитром не  встояв іранський борець Мустафа Каєд Хордех.


Нагадаємо, що у квітні 2017 року Дмитро  на чемпіонаті України з греко-римської боротьби виборов "золото" і отримав ліцензію на чемпіонат Європи – 2017 серед кадетів.


Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету
 
 
 
 
 
 
  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here