Home Події Відкриття оновленого стадіону ”Спартак Арена” в Житомирі. ФОТО

Відкриття оновленого стадіону \”Спартак Арена\” в Житомирі. ФОТО

238

 Фінальним видовищним матчем дитячого футбольного турніру відкрили вчора, 22 серпня, оновлений стадіон «Спартак Арена», на який завітали кілька сотень житомирян.

До відкриття стадіону та привітання переможців юнацького турніру долучився і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Стадіони «Спартак Арена» та «Полісся» – два масштабних спортивних об’єкти, реконструкція яких відбувається за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Саме на завершенні реконструкції Центрального стадіону «Полісся» наголосив керівник області Віталій Бунечко, вітаючи переможців-футболістів – команду СДЮСШОР «Полісся».

«Мені дуже приємно брати участь у цьому святі спорту та футболу. Я вже не перший голова облдержадміністрації, який обіцяє, що добудує стадіон «Полісся». Але я вам кажу – ми добудуємо стадіон «Полісся»! І це буде раніше, ніж ФК «Полісся» вийде в Суперлігу. Ми будемо грати за Європейські кубки на нашому стадіоні «Полісся», – акцентував Віталій Бунечко.

За перемогу у фінальному матчі дитячого футбольного турніру змагались СДЮСШОР «Полісся» та ДЮСШ «Бердичів». Гру приурочили пам’яті Дмитра Рудя, який загинув 16 травня 2018 року під час виконання бойового завдання поблизу м. Водяне Донецької області.

Крім цього, нове поле стадіону випробували команди ФК «Купол-95» та Головного управління Національної поліції, які боролись за кубок Героїв АТО.

Стадіон «Спартак Арена» відновлений за сучасними стандартами та прийматиме різні футбольні матчі.

Участь у святі взяв Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, міський голова Сергій Сухомлин, президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here