Home Події Житомирська триатлетка Єлістратова потрапила в ТОП-10 на Кубку світу

Житомирська триатлетка Єлістратова потрапила в ТОП-10 на Кубку світу

121

В Мексиці найсильніша триатлетка України фінішує на 7-му місці. Завдяки цьому результату, Юля здобуває чималу кількість дорогоцінних залікових балів міжнародного та олімпійського рейтингу.

В місті Хуатулко, де традиційно відбувається етап Кубка світу, Україна була представлена однією спортсменкою. Після тріумфу на домашньому етапі Кубка Європи, житомирянка Юлія Єлістратова відбула на Землю ацтеків – ні для кого не секрет, що траса в мексиканському Хуатулко є однією з найулюбленіших для Єлістратової! Їй підходить тамтешній клімат, а також з цією трасою Юлю пов’язують приємні спогади: свого часу вона здобула тут бронзову медаль Кубка світу.

Читайте також: «Перемога в Дніпрі додала мені впевненості», – житомирська триатлетка Юлія Єлістратова.

Однак, враховуючи певні проблеми зі здоров’ям (за тиждень до старту Юлія перехворіла на застуду), експерти були обережними у своїх прогнозах. До того ж, організатори дещо змінили маршрут траси – прибрали круті схили, які так до душі нашій спортсменці.

Українка до останнього боролася за медалі. Юлія доволі непогано відпрацювала на плаванні, вийшовши на берег 15-ю, й упевнено трималася на велосегменті. На останньому виді, хоча і далася взнаки втома й перенесена застуда, наша співвітчизниця показала шостий результат і як підсумок фінішувала на сьомій позиції. Цього разу Єлістратова не здобула тут медалі, однак її результат можна розцінювати, як доволі прийнятний!

Джерело: ФТУ


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here