Home Події Житомирські рятувальники вибороли срібло на чемпіонаті ДСНС України з легкої атлетики

Житомирські рятувальники вибороли срібло на чемпіонаті ДСНС України з легкої атлетики

203

8 квітня в Одесі відбувся чемпіонат ДСНС України з легкоатлетичного кросу, в якому Житомирські рятувальники стали срібними призерами змагань. У Чемпіонаті взяли участь 24 команди, кожна з яких налічувала по 4 спортсмени. Програма змагань складалась з кількох забігів: 1000 м серед жінок, 1000 м, 3000 м та 5000 м серед чоловіків. Змагання проходили на березі Чорного моря на «Трасі здоров’я».

Про це інформує прес-служба У ДСНС у Житомирській області.

Захід проводиться з метою підвищення рівня фізичної підготовки працівників служби з надзвичайних ситуацій. Спорт допомагає виконувати різноманітні професійні прийоми і вправи, витримувати високі фізичні і психологічні навантаження в екстремальних умовах.

Так, представниці прекрасної статі змагалися у забігу на 1000 метрів. На цій дистанції найкращий результат – 2 хв 58 с показала Житомирянка Юлія Олішевська старший лейтенант служби цивільного захисту, фахівець центру забезпечення Управління. Тим самим посіла І призове місце.

У бігу на дистанції 5000 метрів серед чоловіків друге місце посів член збірної команди Житомирської області, чоловік Юлії, капітан служби цивільного захисту В’ячеслав Олішевський, який зараз працює у відділі реагування на надзвичайні ситуації.

Зараз подружжя готується до участі в Літніх Олімпійських іграх – 2016, що відбудуться в Ріо-де-Жанейро.

Ще одне призове місце дісталось Житомирянину старшому лейтенанту Богдану Кухарю. Дистанцію у 1000 метрів серед чоловіків, він подолав за 2 хв 51 с, за що і здобув бронзову медаль. Також нещодавно на І етапі Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту

Богдан посів ІІІ місце в подоланні 100 метрової смуги з перешкодами.

Завдяки завзятості і повній самовіддачі спортсменів, у загальнокомандному заліку Управління ДСНС України у Житомирській області посіло почесне ІІ місце.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here