Home Події Житомирського студента включили до складу збірної України з гирьового спорту

Житомирського студента включили до складу збірної України з гирьового спорту

200

У Києві протягом 1- 4 квітня проходили змагання   –  чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів та Кубок України серед дорослих. Вага гир для чоловіків – 32 кг, для жінок – 24 кг, ветерани – 24 кг й 16 кг відповідно.

У змаганнях взяли участь понад 200 учасників із 18 областей України. Збірну команду Житомирщини представляв 31 спортсмен: 26 чоловіків та 5 жінок.

В загальнокомандному заліку серед дорослих у Кубку України збірна Житомирської області зайняла ІІІ місце, а у  чемпіонаті України серед юніорів  – ІІ місце.  

Також юніорська збірна команда Житомирської області зайняла ІІ місце в естафеті у складі Власюка Олександра, Колесника Євгенія, Винника Владислава, Сапануся Василя та Цибровського Ярослава.

Студент технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету  Євгеній Колесник (в.к. 73 кг двоборство) став чемпіоном України серед юніорів та срібним призером Кубку України серед дорослих. Про це інформує прес-служба вишу.

Разом з тим, хлопець виконав норматив майстра спорту України  і його включили до складу збірної команди України з гирьового спорту.

Зараз  Колесник  готується до чемпіонату Європи, який відбудеться в Польщі у травні цього року. Готує постійно його до змагань тренер –   ст. викладач кафедри фізичного виховання ЖНАЕУ Павло Ткаченко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here