Home Події Житомиряни змагаються за Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України

Житомиряни змагаються за Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України

113

У Вінниці, з нагоди Дня незалежності України, для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, розпочався четвертий турнір з великого тенісу на Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України. Житомирщину на змаганнях представляє команда представників Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій.

Про це повідомляє Руслан Лінник, РМЦ МО.

Протягом п’яти днів змагатимуться понад п’ятдесят військових та цивільних спортсменів із десяти областей України в особистій та командній першостях.

Варто зазначити, що учасники змагань зібрали кошти та передали їх перед початком змагань військовослужбовцям, які знаходяться на лікуванні та реабілітації у військовому лікувальному закладі внаслідок отриманих поранень в ході виконання завдань АТО.

Цього разу, у зв’язку із ситуацією на сході нашої країни, було вирішено турнір проводити без міжнародних  спортсменів, але вже з перших сетів стає зрозуміло, що нас очікують цікаві дні змагань, розповідає координатор турніру Петро Майданюк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here