Home Події Житомирянин ”Дядя Вова” після присвоєння звання ”Заслуженого майстра спорту” працює ще більше

Житомирянин \”Дядя Вова\” після присвоєння звання \”Заслуженого майстра спорту\” працює ще більше

107

 Житомирський спортсмен Володимир Демчук кікбоксингом займається з 2005 року і має численні досягнення на різних рівнях, однак днями він отримав найбільшу нагороду – йому присвоїли звання "Заслуженого майстра спорту  України".

Своє досягнення Володимир, якого більше знають в місті та за його межами як "Дядю Вову", розділив зі своїм тренером. На найближчих змаганнях планують оголосити дану інформацію для тренерського загалу регіону і безпосередньо для вихованців Володимира. Там же урочисто вручать посвідчення "Заслуженого майстра", яке Володимир представив під час прес-конференції у своєму вузі – ЖДУ ім.І.Франка, випускником якого він є.

 

"Мій шлях до цього звання розпочався, коли я почав займатися кікбоксингом. Ми з тренером побудували план багаторічний по досягненню результатів у цій дисципліні. Я посилено готувався. Звичайно, просто так такі звання не дають. Люди, які отримують ці звання, можуть розповісти інформацію, що у них за плечима – тренування, поєдинки, перемоги, – розповідає Володимир. –  Мандраж, який я отримую під час поєдинків, допомагає бути швидшим, спритнішим. Такий стан має бути, але не сильним, щоб контролювати його. Перед поєдинком ми з тренером вивчаємо суперника. На міжнародних змаганнях зазвичай ті ж самі люди – ті, хто хочуть бути і стати чемпіонами. Шукаємо відео з їх поєдинками в інтернеті, будуємо тактику боротьби. У кікбоксингу треба вміти швидко перемикатися. Є певна основа чи форма ведення бою, але все остаточно вирішується під час бою. Не виключаю, що і сам є об’єктом пізнання для своїх суперників. Нещодавно мені зателефонували і запропонували знятися в  ролику "Житомиряни проти війни" і  я погодився, адже може статися так, що певна людина правильно відреагує на мої слова і змінить свою думку про ту чи іншу ситуацію. Хоча, в політику  я не готовий піти, бо моя спеціалізація це спорт. Треба розумітися на політиці, щоб туди йти. Треба відповідна освіта, практика. Зараз я відновився після травм, які отримав у минулому році, але відновлююся від нових. Коли ти займаєшся відповідним видом спорту, треба бути готовим до того, що ти можеш програти. Програш – це нормальне явище, яке я сприймаю. Так можна швидко перелаштуватися і доопрацювати різні моменти, які виходять у тебе не дуже добре. Програш – це свого роду стимулювання бути кращим. Після здобуття статусу "заслуженого" у моєму житті нічого не змінилося. Просто тепер ходжу із такою книжечкою-посвідченням. Як і раніше працюю і навіть працюю більше, бо треба відповідати цьому статусу. Треба постійно бути на висоті".

Довідково:

Володимир Демчук народився 21 квітня 1988 року у місті Житомирі. У 2010 році закінчив факультет фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка. Представляє фізкультурно-спортивне товариство «Україна». Знайомство з фізичною культурою розпочав у 2001 році у житомирській школі «Юний десантник». У спорт прийшов у 2005 році, розпочавши тренування у відділенні кікбоксингу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» під керівництвом заслуженого тренера України Гопанчука Вячеслава Анатолійовича. У 2007 році вперше виборов звання чемпіона України з кікбоксингу та виконав норматив майстра спорту України з цього мужнього виду спорту. У 2010-2013 роках повторно підкоряє цю вершину та міцно закріплюється у складі національної збірної команди країни. В листопаді 2010 року у місті Лутраки (Греція) стає фіналістом чемпіонату Європи з кікбоксингу. У 2012-2013 роках в місті Ріміні (Італія) виборює Кубок світу «BESTFIGHTER» серед аматорів. У жовтні 2013 року в місті Санкт-Петербург (Росія) на ІІ Всесвітніх іграх бойових мистецтв завойовує у ваговій категорії до 67 кг у розділі лоу-кік першу нагороду такого масштабу для Житомирщини. А у грудні 2013 року у місті Анталья (Туреччина), у напруженій боротьбі,стає чемпіоном світу з кікбоксингу WAKO.

Юлія ДЕМУСЬ


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here