Home Політика Голова ОДА привітав жителів новоствореної Вчорайшенської ОТГ із затвердженням перших проектів

Голова ОДА привітав жителів новоствореної Вчорайшенської ОТГ із затвердженням перших проектів

130

 Жителі новоствореної Вчорайшенської об’єднаної територіальної громади, в якій вибори пройшли у грудні 2018 року, разом із головою ОДА Ігорем Гундичем обговорили перспективи розвитку громади та затвердили проекти для реалізації у 2019-2021 роках.

 

Засідання Ради регіонального розвитку провів у громаді голова ОДА Ігор Гундич   18 лютого.



«Децентралізація – це надважлива реформа, яку розпочав Президент Петро Порошенко в Україні. І Житомирщина – лідер у її впровадженні. Ви зробили дуже правильний крок, коли об’єдналися і створили громаду, адже це дасть вам додаткові фінансові можливості. Громади, які об’єдналися у 2015 році вже показують результати, які полягають у конкретних справах. Я вітаю вас із затвердженням перспективного плану і з початком реалізації перших проектів. Впевнений, що ви не пошкодуєте, що повірили у децентралізацію», – сказав Ігор Гундич.

 

Новостворена громада у найближчі 3 роки реалізовуватиме такі проекти:

  – ремонт доріг: ремонт дороги та мосту на Бердичів – Вчорайше – Ружин – Городок, дороги Бердичів – Ружин – Городок/ Мала Чернявка – Роставиця /Бердичів – Ружин – Городок, під’їзди до с. Шпичинці, с. Бистриївка, с. Лісове, с. Крилівка, ремонт ст. Степок – Андрушівка – Вчорайше (з під’їздом до с. Вчорайше);

 – освітлення у с. Мала Чернявка, с. Низгірці;

 – придбання шкільного автобуса;

 – автобусні зупинки у с. Чорнорудка;

 – новий освітній простір у школі с. Роставиця;

 – утеплення дитсадка у с. Роставиця.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here