Home Політика Голові Житомирської облради Ширмі вручили відзнаку ВРУ

Голові Житомирської облради Ширмі вручили відзнаку ВРУ

129

 На засіданні Президії Асоціації районних та обласних рад, приуроченого до 25-річчя діяльності об’єднання  відбулось нагородження відзнаками Верховної Ради України представників органів місцевого самоврядування, серед яких й голова обласної ради Володимир Ширма. 

Очільник депутатського корпусу отримав Грамоту Верховної Ради України за вагомий особистий внесок в утвердження засад місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток територіальної громади, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм. Вручення провів Заступник Керівника Апарату Верховної Ради України Олександр Мартиненко.  Також на урочистостях було проведене нагородження відзнаками Асоціації представників органів місцевого самоврядування, державної влади та наукової галузі. 

Варто зазначити, що у ході засідання Президією визначено основні напрямки роботи Асоціації, що стосуються нормотворчого процесу. Зокрема, затверджено пропозиції про вдосконалення механізмів реалізації проекту Закону України «Про засади адміністративно-територіального устрою». 

Також опрацьовуватимуться Асоціацією й законопроекти, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування, а саме зміцнення статусу службовця; управління землями та містобудівної діяльності; внесення змін до Бюджетного кодексу, в частині удосконалення порядку використання коштів ДФРР тощо.  У заході взяли участь Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе, Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко  та Заступник Керівника Апарату Верховної Ради України Олександр Мартиненко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here