Home Кримінал У Криму ФСБ затримала військового 95-ї десантно-штурмової бригади Євгена Добринського

У Криму ФСБ затримала військового 95-ї десантно-штурмової бригади Євгена Добринського

177

У окупованому Криму затримано українського військовослужбовця, який зник 30 травня.

Про це повідомляє пресцентр ФСБ Росії.

Окупаційні сили РФ з ФСБ повідомляють, що затримали військовослужбовця Збройних сил України Добринського, 1992 року народження.

Нагадаємо, 30 травня, близько 5:00 на спостережному пункті “Берлога” поблизу залізничного моста на лінії контролю з окупованим Кримом за попередньою інформацією військовий був викрадений під час несення служби.

Юрій Бутусов тоді повідомив ім’я військового – старший солдат 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Євген Добринський.

Журналісти тоді повідомляли, що приблизно о 10.00, 30 травня, представник російських спецслужб дзвонив в батальйон, уточнювали особисті дані солдата, очевидно, противник буде оформляти Добринського як нібито порушника кордону РФ.

Військова служба правопорядку повідомляла, що неподалік спостережного посту на якому чергував зниклий військовий були виявлені сліди боротьби з невідомими особами.

Командування Десантно-штурмових військ наголошує, що військовий мав при собі зброю.

З моменту зникнення військовослужбовця відразу розпочалися пошукові заходи, однак вони не дали результатів.

Бутусов відзначає, що військове командування направило наказ посилити несення вартової служби в даному районі, для чергування на постах спрямовувати не менше двох військовослужбовців, доповіді отримувати кожну годину, в разі відсутності зв’язку з постом негайно направляти для перевірки резервну групу.

 
«Очевидно, найближчим часом противник буде використовувати нашого солдата у своїй пропаганді. Що ж, це результат наших помилок і не розв’язання системних проблем. За слабкості на війні завжди б’ють», — підсумовує журналіст Юрій Бутусов

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here