Home Місто Електронний облік деревини не запровадили на Житомирщині, бо у бюджеті немає грошей,...

Електронний облік деревини не запровадили на Житомирщині, бо у бюджеті немає грошей, – Бунечко

171

На комунальному підприємстві «Житомироблагроліс» не запровадили обіцяну урядом загальнодержавну систему обліку деревини через нестачу 5 мільйонів гривень у бюджеті.

Про це голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко написав у Facebook після урядової селекторної наради за участі прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

За словами Бунечка,  прем’єр-міністр пообіцяв, що система електронного обігу деревини запрацює з 1 березня наступного року.

«Також на селекторній нараді не оминули запровадження загальнодержавної системи електронного обліку деревини, яка повинна зупинити незаконну вирубку лісів. Через нестачу коштів у розмірі близько 5 мільйонів гривень, систему не вдалося впровадити у повному обсязі в єдиному обласному комунальному підприємстві на Житомирщині «Житомироблагроліс». Запевнив Прем’єр-міністра в тому, що труднощі будуть подолані і система запрацює з 1 березня 2020 року», – йдеться у повідомленні Віталія Бунечка.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський змусив керівника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Курінського написати заяву про звільнення за власним бажанням.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here