Home Місто На Донбасі четверо військових отримали поранення від обстрілів окупантів

На Донбасі четверо військових отримали поранення від обстрілів окупантів

296

За минулу добу, 7 липня, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши при цьому заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Четверо українських бійців отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Новотошківського російські окупанти застосували заборонені артилерійські системи калібру 122 мм і 120-ти та 82-мм міномети, а також озброєння БМП та великокаліберні кулемети.

На підступах до Новолуганського противник здійснював обстріли з мінометів калібру 82 мм, а біля Оріхового – з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", впродовж доби, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах неподалік Старогнатівки, Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Пісків та Авдіївки.

По укріпленнях українських воїнів біля Богданівки противник задіяв протитанковий ракетний комплекс.

Ще один факт збройної активності зафіксовано на Приазов’ї – поруч із Павлополем відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Внаслідок обстрілів четверо військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Їх доставили до лікувального закладу та надали невідкладну допомогу лікарів. Стан здоров’я кожного українського захисника задовільний.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here