Home Місто На ремонт західної трибуни стадіону ”Полісся” з бюджету області виділили 197 тисяч...

На ремонт західної трибуни стадіону \”Полісся\” з бюджету області виділили 197 тисяч гривень

205

На черговій 34 сесії обласної ради шостого скликання депутатський корпус розглянув 44 питання порядку денного.

Рішенням обласної ради відбулося внесення змін до обласного бюджету. Серед основних позицій видатків шляхом перерозподілу бюджетних призначень виділено 868 тисяч гривень на будівництво приміщення в обласній клінічній лікарні для встановлення комунального МРТ; 179 гривень тисяч на ремонт даху обласного спеціалізованого будинку дитини; 197 тисяч гривень на ремонт західної трибуни центрального стадіону «Полісся» у Житомирі; 800 тисяч гривень на придбання хірургічного обладнання для обласної лікарні; 600 тисяч гривень на створення матеріального резерву – придбання паливно-мастильних матеріалів на випадок надзвичайних ситуацій.

Додатково виділено 120 тисяч гривень на співфінансування Програми підтримки органів місцевого самоврядування та сприяння реалізації ініційованих ними проектів. Загальна сума бюджетних призначень на 2015 рік на виконання заходів Програми склала 620 тисяч гривень.

За рахунок обласного бюджету буде виплачено компенсацію за пільговий проїзд у залізничному транспорті, додаткову потребу в коштах на заробітну плату працівникам бюджетної сфери, на виплату стипендій, оплату енергоносіїв у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту.

Обласна рада внесла зміни до Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки. Фізичні особи-учасники антитерористичної операції на сходів України, ОСББ та ЖБК зможуть отримувати відшкодування за одним кредитним договором як у рамках державної, так і у рамках регіональної програми.

 

Внесено зміни до Програми матеріально-технічного забезпечення роти охорони, 10-го батальйону територіальної оборони, частин ЗСУ, підрозділів органів внутрішніх справ та СБУ. У межах змін з обласного бюджету спрямовано 119 тисяч гривень на придбання батарей до безпілотників.

За матеріалами прес-служби облради

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here