Home Місто У 26 бригаді розпочали зйомки нового фільму. ВІДЕО

У 26 бригаді розпочали зйомки нового фільму. ВІДЕО

314

У військовій частині на Житомирщині започаткували новий творчий проєкт – створення документального фільму про 26 артилерійську бригаду імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Про це інформує прес-служба військової частини.

Це вже має бути друга відеострічка про участь 26 бригади у російсько-українській війні, яка охопить важкий та кривавий період – 2014 – початок 2015 років.

У творчої групи багато однодумців. Це  і діючий військовий колектив бригади, і ті, хто зараз проходить службу в інших частинах, і ті, хто долав шляхи війни мобілізованим, Оперативне командування "Північ", Національна федерація самбо України. Рушійною силою процесу є командування та прес-служба бригади у складі старшого сержанта та старшого лейтенанта, який є професійним режисером.

Новий фільм «Луна 333» буде мати дещо інший підхід до висвітлення подій того часу на основі участі підрозділів частини та спогадів безпосередніх учасників у російсько-українській війні періоду 2014-2015 років, ніж попередній "Вогнем та залізом", але їх буде об’єднувати один непорушний лейтмотив – любов до України та правдиве викладення подій.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here