Home Місто Небезпечна їзда наввипередки: житомиряни скаржаться на роботу маршрутки №19

Небезпечна їзда наввипередки: житомиряни скаржаться на роботу маршрутки №19

741

Уже сьогодні, 20 вересня, у Житомирі відбудеться конкурс, під час якого буде визначено, які маршрути будуть обслуговувати житомирські перевізники.

Перевізники повинні виконати перелік умов, зокрема: оновити рухомий склад, встановити обладнання GPS-моніторингу, встановити обладнання автоматизованої системи обліку оплати за проїзд, створити звукове інформування, придбати відеореєстратори, провести брендування автобусів та одягнути працівників у спеціальну форму.

Проте, деякі маршрутки у Житомирі створюють аварійні ситуації, займаючись обгоном один одного для перевезення більшої кількості пасажирів.

Про це повідомляють житомиряни у Фейсбук. Зокрема, Олена Слідзевська, написала про небезпечну поїздку маршруткою №19.

«…водій #19маршрутки сьогодні двічі створив аварійну ситуацію на дорозі. Перший раз, обганяючи 14 маршрутку, майже зіштовхнувся з нею. Другий раз, обганяючи ту ж саму маршрутку, вилетів на зустрічну смугу. На зауваження пасажирів не редагував, замість того говорив пів дороги по мобільному, а побачивши що його фотографують, не полінився посигналити та показати фак. Краще б за дорогою слідкував…

Шановний “ПП Шеріф” ви взагалі перевіряєте на адекватність працівників, яких ви садите за руль громадського транспорту? Чи вам аби гроші капали! А перевернеться маршрутка, то хто за людські життя відповідальність буде нести?!», – пише жінка.

У коментарях обурення підтримують. Мовляв, це не вперше, коли на цьому маршруті трапляється подібне. Також про подію написав водій маршрутки №14, яку намагався обігнати скандальний водій:

«Він телепень, я той самий водій 14 маршрутки», – обурюється Юрий Журий.

Нагадуємо, нова транспортна мереже має запрацювати з 2 жовтня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here