Home Події На Михайлівській у Житомирі переселенці влаштують благодійний ярмарок

На Михайлівській у Житомирі переселенці влаштують благодійний ярмарок

117

 Запрошуємо мешканців та гостей міста Житомир 20 червня з 15.00 до 19.00 години на вул. Михайлівську на благодійний ярмарок «Єдина громада – Єдина країна». 

Захід до Міжнародного дня біженця проведе громадська організація «Союз переселенців «Мир на долоні» за підтримки Управління культури Житомирської міської ради. 

Ми прагнемо привернути вашу увагу до людей, які через війну на сході України були змушені залишити свої домівки. Незважаючи на складнощі, багато із них змогли розпочати нові проекти та втілити власні бізнес ідеї, стати активною частиною громади та готові допомагати іншим.

Відвідувачів очікує насичена програма:

– виставка – продаж hand-made виробів (або виробів ручної роботи), художніх робіт

– продаж різноманітних смаколиків. Відкриємо секрет, ви зможете скоштувати куліш зварений за старовинним козацьким рецептом;

– майстер-класи від мешканців міста та членів громадської організації;

– презентація проектів представників громадських організацій ВПО з інших регіонів;

– виступ англомовного театру дітей центру освіти Ginger;

– розваги на дитячому інтерактивному майданчику за підтримки товариства «Червоного хреста» та обласної бібліотеки для юнацтва,

– фотозона;

– виступ музичного гурту Ловець Снів; 

– безпрограшна лотерея та багато іншого.

Ведучій заходу – Олег Климчук.

Запрошуємо долучитись до заходу представників УВКБ ООН, Крим-SOS, Pact в Україні, місцевих громадських організацій, що реалізовували регіональні проекти в підтримку ВПО, тощо.

Учасники ярмарку передадуть частину прибутку на підтримку проекту «Житомир єднає». Це квест для дітей переселенців, учасників АТО, вихованців інтернатів, сиріт, мешканців міста, який члени ГО «СП «Мир на долоні» проведуть найближчим часом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here