Home Події Житомирянин став кращим кікбоксером на чемпіонаті Волинської області

Житомирянин став кращим кікбоксером на чемпіонаті Волинської області

177

Житомирські кікбоксери взяли участь відкритому чемпіонаті Волинської області з кікбоксингу WАКО, який відбувся 27 лютого – 01 березня 2015 року у будинку культури «Просвіта» міста Ковеля. Ці змагання розглядалися керівництвом Житомирської обласної федерації кікбоксингу як черговий етап підготовки збірної області до чемпіонатів України з кікбоксингу WАКО 2015 року. Про це пише "Спортивний Житомир".

У змаганнях  брало участь 84 кікбоксера з  Волинської, Рівненської областей. Житомир представляли п’ятеро бійців, які у напруженій боротьбі вибороли чотири золоті та одну срібні медалі. Нагороди отримали:
– Дмитро Левандовський, 2001 року народження, учень зош №6, у ваговій категорії до 36 кг у розділі фул–контакт здобув золото;
–  Артем Мельник, 2000 року народження, учень ЖМГ №3, у ваговій категорії до 60 кг у розділі фул–контакт здобув золото;
–  Володимир Демчук, заслужений майстер спорту України, 1988 року народження, випускник факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка, у ваговій категорії до  71 кг у розділі лоу-кік прогнозовано здобув золото;
–  Іван Дзюба, 2000 року народження, учень зош №12, у ваговій категорії до 63,5 кг у розділі фул–контакт здобув золото;
–  Денис Ярош, 2003 року народження, учень зош №6, у ваговій категорії до 40 кг у розділі фул–контакт здобув срібло.

Найприємнішим в ході турніру стало визнання суддівським журі та тренерською радою «кращим кікбоксером чемпіонату» житомирянина Мельника Артема , за що він був нагороджений пам’ятним кубком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here