Home Без рубрики Працівники ЗАС масово пишуть заяви про звільнення, а енергодарці виїжджають з міста:...

Працівники ЗАС масово пишуть заяви про звільнення, а енергодарці виїжджають з міста: яка ситуація зараз в Енергодарі

367

Мешканці Енергодару виїжджають з міста, адже жити під атомним терором важко. Самі працівники ЗАЕС звільняються, бо ж вони бачать ситуацію з середини.

Про це пише ГУР України: 

Впродовж останніх декількох тижнів, а особливо впродовж останніх днів, відмічається стала тенденція залишення мешканцями Енергодару окупованого міста та їх спроб виїзду на підконтрольну офіційному Києву територію України. У такий спосіб енергодарці реагують на зростаючу загрозу втрати контролю за ситуацією і процесами на ЗАЕС”, – пише розвідка.є

Місцеві знають, що більшість працівників станції вже звільняються, тож самі почали тікати.

Особливість — збільшення потоку біженців з Енергодару передувало збільшення кількості працівників ЗАЕС, бажаючих звільнитися. З кожним днем кількість їх заяв збільшується, бо саме співробітники ЗАЕС більше за всіх знають про реальну ситуацію на станції і, відповідно, діляться нею з іншими містянами. Певною зоною інформаційної пітьми залишається кризовий центр ЗАЕС, до якого, за нашими даними, окупанти досі не допустили представників МАГАТЕ. За тими ж даними, їм є що і кого там приховувати”, – додають у розвідці.

Між собою енергодарці вже кажуть, що можна було б терпіти мавпу з гранатою, але мавпу з ядерним дрином спрогнозувати неможливо. Тож слід очікувати подальшого збільшення біженців з цього міста, у тому числі фахівців ЗАЕС, які вважають подальше перебування російських окупантів на станції вкрай небезпечним.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here