Home ДТП Алкотестер зашкалював: у житомирянки за кермом Hyundai виявили 13-разове перевищення норми алкоголю

Алкотестер зашкалював: у житомирянки за кермом Hyundai виявили 13-разове перевищення норми алкоголю

694

2,53 проміле алкоголю підтвердив алкотестер у 37-річної житомирянки, яка була за кермом Hyundai. Це в 13 разів вище норми. Поліція зупинила жінку на блокпосту в Черняхівській громаді.

Поліцейські склали понад 20 адмінпротоколів за нетверезе водіння під час великодніх вихідних лише в Житомирському районі. За тиждень зупинили більше 40 водіїв напідпитку.

“Кожного десятого водія напідпитку із зазначеної кількості виявили поліцейські у Новоград-Волинському районі. А у Житомирському – на великодніх вихідних поліцейські склали понад 20 адмінпротоколів на нетверезих керманичів”, – повідомили в поліції області.

Також зі значним перевищенням норми зупинили 38-річного водія Audi з с. Городниця Новоград-Волинського району:

“Від проходження тестування на місці він відмовився, тож чоловіка доставили до найближчої лікарні. Результат обстеження – 2, 21 проміле”.

Про випитий літр пива поліцейським зізнався 46-річний житель Пулинської громади. Правоохоронці зупинили ВАЗ та запідозрили нетверезий стан чоловіка.

Ще один 28-річний порушник був не лише нетверезим за кермом мопеду, а й після ПДР проігнорував вимогу поліцейських зупинитися. Виявилося, у нього зе й не було водійського посвідчення.

Нагадуємо, що за нетверезе кермування чинним законодавством передбачено покарання – штрафні санкції у розмірі тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на рік.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here