Home ДТП Бо випав сніг: у мерії пояснили, як у кювет потрапив шкільний автобус....

Бо випав сніг: у мерії пояснили, як у кювет потрапив шкільний автобус. ВІДЕО

2293

У Житомирській області шкільний автобус, який віз дітей із Ігнатпільського ліцею по домівках, потрапив у кювет. У транспорті перебували до 20 дітей – школярі та дітки, що відвідують садочок.

Сталося це в Коростенському районі 23 листопада.

Діти зняли відео з коментарями “Отак ми й добираємося до хати”. Відео виклали в у Фейсбук. На ньому видно, як вантажівка витягує автобус із кювету.

У коментарі Першому житомирському заступниця Овруцького міського голови Ірина Дєдух розповіла, що причиною цьому став сніг:

“Автобус не злетів з дороги, а з’їхав. Причина – бо ввечері випав сніг. Коли дітей розвозили додому і автобус з’їхав з дороги, водій почав викручувати.

З дітьми нічого не трапилося. Офіційно з цього приводу від батьків ні до нас, ні в поліцію заяв не надходило”.

Мама двох дітей, які тоді їхали в автобусі, розповіла, що її син вдарився головою, а донька відбулася переляком:

“Моя дитина стукнулася головою, але, слава богу, нічого страшного не сталося. А молодша донька, учениця першого класу, дуже злякалася. Директорка школи не поцікавилася навіть станом дітей”.

Місцева жителька Олена Федорук повідомила, що в автобусі не працював один із двірників:

“Водій був на лікарняному, цього дня прислали іншого з Овруча. Діти розповідали, що один двірник працював, а другий ні. В салоні було 15-20 дітей, у тому числі з садочка.

Батьки попросили зробити пост через добу після події. Ніхто не спілкувався ні з батьками, ні з дітьми, ніякої психологічної допомоги не було надано і про ДТП не повідомлено своєчасно в поліцію”.

Наразі з дітьми все добре, відбулися переляком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here