Home ДТП На Житомирщині в ДТП загинули 3 людей, ще 6 травмовані

На Житомирщині в ДТП загинули 3 людей, ще 6 травмовані

963

На трасі Київ-Ковель поблизу с. Забороче Олевської громади сталася ДТП за участі двох мікроавтобусів. У результаті постраждали дев’ятеро людей, троє з яких загинули.

Про це повідомили в поліції області:

«45-річний водій «Volkswagen T-4», прямуючи у напрямку Рівненської області, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault Trafic», під керуванням 31-річного жителя Рівненщини, що рухався у напрямку м. Києва».

Унаслідок ДТП двоє пасажирів «Volkswagen T-4», жителі Волинської області віком 40 та 25 років, від отриманих травм загинули на місці. Водія з травмами було доставлено до лікарні. Під час надання медичної він помер. Ще двоє пасажирів цього ж автомобіля, жителі Волині 1975 та 1987 року народження, отримали травми  та були доставлені до місцевої лікарні.

Також тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості зазнали четверо пасажирів «Renault Trafic»: жителька Черкаської області, 2000 р.н., двоє жителів Київської області, 1999 та 1975 р.н., та жителька Звягельського району, 1968 р.н. Усіх їх госпіталізували. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here