Home ДТП На Житомирщині водій напився та напав на патрульного

На Житомирщині водій напився та напав на патрульного

9538

В одному із сіл Харитонівської ОТГ патрульні зупинили нетверезого водія.  Керманич авто запропонував винагороду поліціянту. Отримавши відмову накинувся на патрульного.

Про це пише поліція області:

“Увечері 23 квітня до поліції надійшло повідомлення про нетверезого водія у селі Колодязьках. Для його перевірки до села виїхали інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП. Вони зупинили автомобіль «Citroen», за кермом якого знаходився 51-річний житель сусіднього села“, – йдеться в повідомленні.

 Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили його незв’язну мову та порушену координацію рухів. Алкотестер підтвердив сумніви правоохоронців та зафіксував наявність у крові водія …5,0 проміле алкоголю.

Під час оформлення протоколу чоловік, щоб уникнути відповідальності за скоєне, неодноразово пропонував правоохоронцям винагороду. Поліцейські відмовилися, натомість обурений керманич намагався спровокувати бійку та травмував одного з патрульних.

За чинним законодавством за сукупністю порушень подібні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк до п’яти років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here