У Житомирі орудує кишенькова злодійка: витягує телефони з кишень. ВІДЕО

2428

Житомирян просять бути обережними та допомогти впізнати «карманницю», яка орудує в центрі міста.

Нещодавно від неї постраждала житомирянка, молода мама, яка прогулювалася із дитиною у візочку

«Телефон новий, його тільки подарував чоловік, який зараз в АТО. Сподівалася на поліцію, адже надала їм максимальну кількість інформації», – розповіла дівчина.

З наданого відео видно, як жінка у довгому чорному пальто певний час на однаковій дистанції йшла за двома мамами з візочками. Одна з них майже увесь час тримала телефон в руках.

Проте, коли вона поклала гаджет до кишені, злодійка швидко наблизилася та витягнула його.

Заява до поліції із повідомленням конкретного часу та місця крадіжки – марні. Житомирянка сама взяла відео в інформаційному центрі, і коли вона принесла його до поліції, там надали тільки папірець, вказавши, що «відсутній склад злочину».

Спроби дівчини взяти відео із закладів на Київській, де могло б бути максимально видно «карманницю», теж безуспішні. Ці заклади можуть надати записи лише поліції. Проте там уже закрили справу.

«Дуже образливо, коли в той час, як твій чоловік захищає державу від зовнішнього ворога і не бачить навіть, як власна дитина робить перший крок і говорить перше слово, ти залишаєшся без будь-якого захисту зі сторони правоохоронних органів. Я розумію, що у цій ситуації є і моя вина – треба бути обачнішою, проте таке відношення поліції вбиває будь-яку віру у правосуддя.

Мабуть, недарма говорять у народі: не можеш боротися з мафією – треба її очолити. Враження тільки таке», – розповідає постраждала.

Якщо ви раптом впізнали крадійку або нещодавно стикнулися з такою ж ситуацією – повідомте нам. Можливо, звичайні люди зможуть більше, ніж поліція.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here