Home Гроші Житомиряни пікетуватимуть відділення ”Сбербанку” і вимагатимуть звільнитися його працівників

Житомиряни пікетуватимуть відділення \”Сбербанку\” і вимагатимуть звільнитися його працівників

122

 В Житомирі 24 квітня заплановано провести чергову акцію протесту проти діяльності в місті "Сбербанку Росії".

В першу чергу, наголошують організатори заходу, вони намагатимуться привернути увагу громадськості до того, що поки східні кордони країни штурмують російські окупанти, на решті територій  України безперешкодно працює російський бізнес.

Зокрема, в даному випадку мова йде про відділення банку в Житомирі, клієнти якого автоматично фінансують війну та окупантів.

"Сбербанк Росії" – спонсор окупації України. Українці, що вкладують гроші у російські банки – спонсорують окупацію нашої країни, – відзначають організатори.

З-поміж іншого, вони вважають, що подібні акції та інформування громадськості сприятимуть зменшенню клієнтів цієї фінустанови. Також виматимуть, щоб співробітники банку добровільно  звільнилися, якщо їм небайдужа доля країни.

Бажаючих приєднатися до акції чекають 24 квітня об 11.00 біля ТЦ "Ярмарок" (вул. Східна-Київська).

Нагадаємо, що минулого тижня молодь "Демальянсу" пікетувала "Сбербанк Росії" в центрі Житомира. З собою принесли плакати, роздруківки колорадських жуків та вигукували гасла "Не підтримуй російське". Керівництво відділення ніяк не відреагувало на акцію.

Також цими вихідними волонтери та активісти громадського руху "Відсіч" влаштували флешмоби у чотирьох продуктових маркетах Житомира, під час яких поширювали листівки з інформацією про бойкот російських товарів і падали на землю, адже "російське вбиває".

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here