Home Гроші Азартна ворожка на Житомирщині “спустила” 200 тис. грн в онлайн-ігри

Азартна ворожка на Житомирщині “спустила” 200 тис. грн в онлайн-ігри

404

27-річна жінка на Житомирщині порадила своїй подрузі ворожку, яка нібито може допоможе у вирішенні проблем. Оплачувати магічні послуги ясновидці треба було через саму ж сусідку як посередника. Жінка упродовж року неодноразово користувалася послугами ворожки.

Про це повідомляє поліція області:

«4 липня до відділення поліції №1 (м. Любар) Житомирського РУП звернулась 39-річна жителька місцевої громади із заявою про шахрайство. Жінка розповіла, що упродовж року знайома видурила у неї значну суму грошей. Заявниця розповіла, що якось 27-річна сусідка розповіла їй про «справжню» ворожку, яка може допомогти вирішити складні життєві негаразди. Вона запропонувала посередництво у спілкуванні з ясновидицею та повідомила, що для оплати такої роботи необхідно переказати кошти на її банківську картку. Жінка погодилась та упродовж року неодноразово користувалась «послугами» ворожки, вірячи, що отримує певну допомогу».

Жінка переказувала на банківський рахунок сусідки від кількох тисяч до кількох десятків тисяч гривень.

«Загальна сума таких переказів склала близько 200 тисяч гривень. І лише нещодавно жінка зрозуміла, що дозволила себе ошукати та звернулася до правоохоронців».

Поліцейські опитали жінку, на яку вказала заявниця й та визнала свою провину. Чужі кошти вона використала для оплати онлайн-ігор. Нині триває подальше досудове розслідування.

Вчинене повторно, карається штрафом від 3000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від 1 до 2 років, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here