Home Гроші Депутати Житомирської облради погодили зміни до обласного бюджету на 2018 рік

Депутати Житомирської облради погодили зміни до обласного бюджету на 2018 рік

100

 Постійна комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності 23 липня погодила зміни до обласного бюджету на 2018 рік.

У роботі комісії взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма, голова облдержадміністрації Ігор Гундич та заступники керівництва області.

Про надходження коштів до обласного бюджету за 6 місяців поточного року та їх розподіл поінформував депутатів в. о. директора департаменту фінансів облдержадміністрації Леонід Мініч. За його словами, за півроку перевиконання обласного бюджету становить 50 млн грн. З цієї суми 25%, а саме 12,5 млн грн буде спрямовано на виконання депутатських повноважень, решта суми, майже 37 млн грн, розподілятиметься за пропозиціями обласної ради та облдержадміністрації.

Також буде розподілено 6 млн грн залишків освітньої субвенції та майже 300 млн грн спеціального фонду обласного бюджету спрямовуватимуться на надання кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво і придбання житла. На здійснення заходів із розвитку автомобільних доріг загального користування планують спрямувати майже 19,5  млн грн.

Опрацювала і погодила профільна комісія звернення управління охорони здоров’я облдержадміністрації щодо закупівлі витратних матеріалів для гострого гемодіалізу на суму 5 млн грн.

На постійній комісії депутати погодили програму підвищення енергоефективності будівель бюджетних установ та закладів у Житомирській області на 2018 – 2022 роки, яка спрямована на комплексне вирішення проблем, пов’язаних із впровадженням енергоефективності у бюджетній та комунальній сферах.

Насамкінець профільна комісія затвердила низку комунальних та кадрових питань.

Нагадаємо, що 26 липня відбудеться 17-а сесія обласної ради сьомого скликання.

 1aaaabudzetna1

1aaaabudzetna2

1aaaabudzetna3

1aaaabudzetna4

1aaaabudzetna7

1aaaabudzetna8

1aaaabudzetna9

1aaaabudzetna10

1aaaabudzetna11

1aaaabudzetna12

1aaaabudzetna6

1aaaabudzetna5

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here