Home Гроші Лісівники Житомирщини підготували до продажу 320 тисяч сосен і ялинок

Лісівники Житомирщини підготували до продажу 320 тисяч сосен і ялинок

307
Лісгоспи обласного управління лісового та мисливського господарства підготували до продажу 320 тисяч сосен і ялинок. Як інформує прес-служба управління, на продаж виставлятимуться дерева, вирощені на спеціальних плантаціях, а також заготовлені в процесі планових рубок догляду за лісонасадженнями. Торгівельні майданчики облаштовані в кожному лісництві, в районних і обласному центрах, біля автодоріг.
 
Ціна новорічної красуні в залежності від висоти коливатиметься від 25 до 75 гривень. Продаватимуть і деревця в горщиках та спеціальних упаковках. 
 
Крім того, ялинки продаватимуть зі спеціальним маркуванням. З метою недопущення самовільної заготівлі та незаконної торгівлі запроваджено пластикові бирки зі штрих-кодом, якими маркуватимуть деревця для продажу.
 
На бирці є серія та номер. Номер складається з дев’яти цифр, кожна бирка є в єдиному реєстрі України. По всій країні діє єдина пошукова система. Звернувшись на гарячу лінію обласного управління лісового та мисливського господарства (0412) 42 14 00, (0412) 22 49 53 та назвавши 9 цифр номеру, можна буде дізнатись, звідки походить ялинка.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here