Home Гроші На Житомирщині підприємці отримають кошти за вирощування льону та гречки

На Житомирщині підприємці отримають кошти за вирощування льону та гречки

139

Засідання комісії з надання і використання спеціальної бюджетної дотації з обласного бюджету відбулось 23 грудня, у прес-центрі Житомирської ОДА.

Участь у роботі комісії взяв заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління агропромислового розвитку ОДА Руслан Кирилюк.

Як повідомляє прес-служба ОДА, відповідно до Порядків використання коштів обласного бюджету члени комісії розглянули документи на отримання спеціальної бюджетної дотації 22 сільськогосподарським підприємствам на загальну площу посівів гречки 2005,75 га, 15 сільськогосподарських підприємств за посів льону на загальну площу 2681,9 га. А також на отримання спеціальної бюджетної дотації для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу 2-х сільськогосподарських підприємств.

Члени комісії затвердили розподіл коштів обласного бюджету:

– 81 тис. 822 грн на відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного  насіннєвого матеріалу;  

– 610 тис. 725 грн спеціальної бюджетної дотації сільськогосподарським товаровиробникам, що спрямовується на вирощування гречки на зерно;

– 3 млн 900 тис. грн спеціальної бюджетної дотації, що спрямовується сільськогосподарським підприємствам на вирощування льону.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here