Home Гроші На Житомирщині вже понад 1600 громадян подали декларації про доходи

На Житомирщині вже понад 1600 громадян подали декларації про доходи

264

У Головному управлінні ДФС у Житомирській області повідомили, що 1671 громадян вже подали податкові декларації про майновий стан і доходи. Задекларували свої доходи за минулий рік 919 громадян, які визначили до сплати податку на доходи  фізичних осіб суму, що складає 2,3 млн. гривень та понад пів мілійонна гривень військового збору. 

Cума податкових зобов’язань податку на доходи фізичних осіб та військового збору, зазначена в поданій річній декларації, сплачується громадянами самостійно до 1 серпня 2017 року.

Про те, що саме декларували громадяни розповіли в управлінні податків і зборів з фізичних осіб. Переважна більшість з тих, хто вже виконав свій конституційний обов’язок, задекларували успадковане чи отримане у дарунок майно. Також громадяни декларували доходи, що були отримані від надання в оренду майна та від продажу (обміну) рухомого та/або нерухомого майна.

Для отримання податкової знижки звернулися до фіскальних органів 752 громадян. Серед них більше всього батьків студентів, які оплачували у 2016 році вартість навчання своїх дітей.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here