Home Гроші Новоград-Волинський район на економічному форумі представив понад півсотні інвестиційних проектів

Новоград-Волинський район на економічному форумі представив понад півсотні інвестиційних проектів

239

52 проекти на суму майже у 200 мільйонів доларів презентував Новоград-Волинський район на першому економічно-інвестиційному форумі «Звягельщина інвестиційна». Повідомляє "Житомирська хвиля".

Форум проходив під патронатом голови Верховної Ради України Володимира Литвина та очільника Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука і мав на меті презентувати об´єкти нерухомості та вільні земельні ділянки для розвитку бізнесу. Володимир Литвин висловив переконання у тому, що Житомирщина має унікальні можливості в плані залучення інвестицій, у тому числі й іноземних:

«Я особисто буду робити все, щоб люди, які вже працюють чи будуть приходити працювати на Житомирщину, не мали проблем, з якими інвестори стикалися донині. Думаю, що всі ці проблеми більше пов’язані з процесом зростання, з бажанням розширити свою присутність в регіоні, але ми будемо їх вирішувати разом, оскільки у цьому є наша обопільна зацікавленість»

До участі у форумі було запрошено голову Наглядової ради Національного банку України, Надзвичайних і Повноважних Послів Республіки Білорусь та Індонезія, Генерального консула Республіки Польща у Вінниці, потенційних інвесторів з Білорусі, Литви, Німеччини, Швеції та Польщі. Голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук у своєму виступі акцентував увагу учасників форуму на тому, що:

«Ми за рік додатково відкрили 156 нових підприємств, і забезпечили людей достойною заробітною платою і робочими місцями. І усе це нам вдалося за підтримки нашого земляка Володимира Литвина»

Сергій Рижук додав, що наразі найбільше його цікавить проект відновлення заводу з сільськогосподарського машинобудування.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here