Впродовж цього року підприємствами харчової промисловості області вироблено продукції на 900 млн. грн.
Індекс виробництва продукції харчової промисловості склав 98%.
Спад виробництва допущено в м’ясопереробній та кондитерській галузях. Решта галузей наростили обсяги виробництва.
Про це повідомляє головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Із найважливіших видів продуктів харчування – на 35% збільшено випуск молока рідкого обробленого, на 5% – масла вершкового, на 58 % – сирів жирних, на півтора відсотка – хлібобулочних виробів, на 3% – печива і вафель, на 27% – горілчаних виробів, на 32% – спирту, на 66% – пива, на 38 % – безалкогольних напоїв.
Виробництво круп нарощено вдвічі.