Home Гроші Шахраї ошукали жителів області на 60 тисяч гривень

Шахраї ошукали жителів області на 60 тисяч гривень

572

Упродовж двох днів травня до поліції через ошуканства звернулись до десятка жителів області. Через власну необачність вони збагатили шахраїв на понад 60 тисяч гривень. 

Пише поліція області:

«18 травня до поліції звернулась 34-річна житомирянка, яка розповіла, що добу тому переказала 26 тисяч гривень невідомому, сподіваючись вирішити питання з продажем її будинку на півночі області. Як з’ясувалось, до жінки зателефонував невідомий, який назвався посадовцем місцевого органу влади та запропонував допомогу у прискоренні процедури оформлення нерухомості. У результаті заявниця переказала на чужі рахунки вказану ним суму і лише згодом зрозуміла, що її ошукали».

25 річна жителька Чуднівщини побачила на одному із інтернет-сайтів оголошення про продаж авто.

«У сподіванні придбати автомобіль дівчина переказала майже 24 тисячі гривень незнайомцю, який розмістив оголошення про продаж на одному з інтернет-сайтів. За кілька днів зв’язок з продавцем обірвався й омріяного транспортного засобу жінка так і не побачила та звернулась до поліції», – деталізує поліція.

19 травня про шахрайство повідомив 43-річний житомирянин. Чоловік знайшов оголошення про продаж військового спорядження в одному з мобільних месенджерів. Він на вимогу продавця переказав в якості передоплати понад 5 тисяч гривень. Утім очікуваного товару так і не отримав.

Поліція розпочала кримінальні провадження.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here