Home Гроші Шопінг за рахунок колеги: у Житомирі поліцейські викрили підозрювану у крадіжці коштів

Шопінг за рахунок колеги: у Житомирі поліцейські викрили підозрювану у крадіжці коштів

1253

На початку лютого 50-річна житомирянка звернулася до поліції та розповіла про крадіжку її банківської картки й спустошення рахунку. Заявниця розповіла, що востаннє свій платіжний засіб бачила під час перебування на робочому місці. Вже за кілька годин вона виявила пропажу картки, а фінансові повідомлення свідчили про здійснені за її допомогою платежі, – повідомляють правоохоронці.

Під час розшуків виявилось, причетною до злочину виявилася 39-річна колега потерпілої.

Жінка визнала свою провину в учиненому та розповіла, що знайшла чужу банківську картку й вирішила нею одразу ж скористатися. Упродовж трьох годин шляхом безконтактного розрахунку у різних магазинах міста вона витратила близько 6 тисяч гривень, які належали її колезі.

Відтак слідчі кваліфікували діяння жінки як крадіжку та викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток тощо. Днями їй повідомили про підозру в учиненому.

Згідно з чинним законодавством та зважаючи на вчинення кримінального правопорушення в умовах воєнного стану, підозрюваній загрожує покарання у вигляді ув’язнення строком від 5 до 8 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here