Home Гроші Тренерка та четверо спортсменів Житомирської області отримуватимуть річні президентські стипендії

Тренерка та четверо спортсменів Житомирської області отримуватимуть річні президентські стипендії

548

Річні президентські стипендії отримуватимуть четверо спортсменів із інвалідністю з Житомирської області та їх тренерка.

Відповідний указ про призначення стипендій для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів підписав президент 5 листопада.

У документі йдеться:

«Призначити стипендії Президента України дітям з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерам:

ДОБРОВОЛЬСЬКІЙ Лілії Русланівні, 2005 року народження, – срібній призерці всеукраїнських спортивних змагань з голболу (Житомирська область)

ПАСІЧНИКУ Віталію Петровичу, 2003 року народження, – чемпіонові всеукраїнських спортивних змагань з волейболу (Житомирська область)

ШИШУК Катерині Ігорівні, 2006 року народження – срібній призерці всеукраїнських спортивних змагань з голболу (Житомирська область)

ЯНЧУКУ Денису Віталійовичу, 2004 року народження, – чемпіонові всеукраїнських спортивних змагань з волейболу (Житомирська область)

МОРОЗ Світлані Євгеніївні – тренерові срібних призерок всеукраїнських спортивних змагань з голболу Добровольської Л.Р. та  Шишук К.І. (Житомирська область)».

Розмір стипендій, які виплачуються щомісяця упродовж року становить:

два прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку – для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях (стипендія від 5 тис. грн)

два прожиткових мінімуми для працездатних осіб – для тренерів (стипендія від 4,7 тис. грн).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here