Home Війна У Міноборони пояснили, як нараховують зарплату військовим

У Міноборони пояснили, як нараховують зарплату військовим

597

Винагорода військовим у межах однієї бригади чи навіть батальйону може суттєво відрізнятися. Все залежить від кількості проведених днів у бою та бойових наказів. Саме на підставі бойових наказів та розпоряджень військового командування нараховуються 100 тис. грн винагороди.

Відеозвернення про це зробив міністр оборони Резніков.

За його словами, для тих воїнів, які беруть участь у боях, додаткова винагорода визначається з розрахунку 100 тисяч гривень на місяць. Або приблизно 3000 грн на день.

Кількість днів, які військовослужбовець безпосередньо перебував у бою, виконував бойові завдання, визначається на підставі бойових наказів і розпоряджень, які видаються військовим командуванням різних структур сил оборони.

Платежі розведено на дві частини, тому що розмір щомісячного грошового забезпечення відомий. Він майже однаковий кожного місяця. А розмір додаткової винагороди за підсумками місяця фінансові служби частин мають порахувати на підставі бойових наказів.

Чим більше днів військовослужбовець провів у бою, тим більшу додаткову винагороду він отримає. Кожного місяця ця сума може суттєво відрізнятися.

Резніков додав, що окремі підрозділи тієї чи іншої бригади можуть знаходитись у бою. У той час як інші перебувати у пункті постійної дислокації, проходити злагодження чи виконувати інші, небойові завдання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here