Home Гроші У Житомирі шахраї організували схеми пригону “євроблях”

У Житомирі шахраї організували схеми пригону “євроблях”

708

24-річний житомирянин знайшов на одному з сайті оголошень інформацію про купівлю та доставлення автомобіля з-за кордону та вирішив скористатися такими послугами. “Продавець” попросив наперед значну суму коштів, втім зійшлися на 100 тис. грн.

Після перерахунку цих грошей “продавець” перестав виходити на зв’язок.

Про адаптовані під купівлю авто за кордоном схеми шахрайства розповіли в поліції області:

“8 травня до Житомирського райуправління поліції звернувся 24-річний місцевий житель із повідомленням про ошуканство під приводом продажу автомобіля. Заявник розповів, що знайшов на одному із сайтів оголошень інформацію про можливість придбання та доставлення автомобіля з-за кордону. Для цього необхідно було внести значну суму передоплати, втім чоловік на це погодився та переказав на чужий рахунок понад 100 тисяч гривень. Наступного дня «продавець» перестав виходити на зв’язок і заявник зрозумів, що його ошукали”.

Завдаток за автівку у розмірі 14 тис. грн заплатив шахраям і 34-річний бердичівлянин. Оголошення знайшов у соцмережі та перерахував гроші невідомим.

Загалом за минулі декілька днів довірливі жителі області перерахували шахраям понад 230 тис. грн. 

Понад 110 тис. грн із картки втратила 9 травня житомирянка, яка повелась на відому схему про працівників служби безпеки банку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here