Home Гроші У Житомирі з 7 листопада діятимуть часові обмеження на пільговий проїзд

У Житомирі з 7 листопада діятимуть часові обмеження на пільговий проїзд

1810

У Житомирі в період перебування міста в “червоній” зоні запровадять часові обмеження на пільговий проїзд у громадському транспорті. До 10:00 та після 16:00 год. пільговий проїзд не діятиме.

Пільги залишать тільки для військовослужбовців, правоохоронців, учнів шкіл, дітей із багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та осіб, що їх супроводжують.

Це рішення прийняли на позачерговому засіданні виконкому 4 листопада.

“Це робиться, щоб люди, які працюють, діти, які навчаються, могли потрапити у громадський транспорт. Поліція жорстко контролюватиме кількість місць (у “червоній” зоні дозволено перевозити ту кількість пасажирів, скільки є місць у транспорті, – ред.).

Це рішення буде припинено автоматично при виході Житомира з “червоної” зони”, – зазначив мер Сухомлин.

Прийом громадян у міській раді, ЦНАПі, Прозорому офісі, управлінні соцзахисту населення буде здійснюватися за умови суворого дотримання працівниками та відвідувачами обмежувальних заходів.

Доступ до робочих місць у мерії буде тільки за наявністю діючого негативного ПЛР-тесту, експрес-тесту на визначення антигену, сертифікату про вакцинацію або документу про протипоказання. У разі відсутності одного з цих документів працівника переведуть на дистанційну роботу.

Нагадаємо, в Житомирі планують підняти тариф на проїзд.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here