Home Гроші В Житомирі проектні пропозиції «Бюджету участі» розпочнуть приймати з 1 квітня

В Житомирі проектні пропозиції «Бюджету участі» розпочнуть приймати з 1 квітня

112

 У Житомирі   стартує проект «Бюджет участі 2017», за яким кожен бажаючий може покращити своє місто, завдяки міському бюджету.

Прес-конференція стосовно організаційних питань відбулась 28 лютого в центральній міській бібліотеці ім. В Земляка,  яка являється одним із місць прийому проектних пропозицій у електронному форматі.

Більше детально про мету проекту розповів Хренов Матвій   – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

«Наразі перед нами стоїть ціль – донести  думки громади до влади та реалізувати їх проекти. Кожен з вас може впевнитись у їх виконанні. Також у наших планах розширити спектр дій та створити подібний проект, процеси якого будуть залучені до школи»

Відбулися зміни і в самому проекті, адже тепер голосування буде відбуватися не тільки в приміщенні Житомирської міської ради, але й в Богунському та Корольовському районах, також буде здійснена онлайн – трансляція під час підрахування балів, яка буде тривати 2 дні.

«Бюджет участі» змінює думку, що права на переобладнання міста в громади не має. Він навпаки відкриває більше можливостей для народу. В цьому році буде працювати чотири управління: фінансовий департамент, управління зв’язків з громадськістю, економіка, культура. Я сподіваюсь, що кожного року можливості для покращення нашого міста будуть ставати все більше і більше» – зазначила секретар міської ради Наталія   Чиж.

Прийом проектних пропозицій «Бюджет участі» відбудеться з 1 квітня й до 31 травня у пунктах супроводу:  Центральна міська бібліотека ім. В. Земляка, вул. Добровольчих батальйонів, 3; Бібліотека-філіал № 1, вул. Київська, 36; Бібліотека-філіал № 3, вул. Хлібна, 29; Бібліотека-філіал № 4, вул. Велика Бердичівська, 66/30; Бібліотека філіал № 8, вул. Офіцерська, 1;Бібліотека-філіал № 16, вул. Чехова, 4.

Єлизавета Мельничук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here