Home Гроші Відбирав гроші та телефони у дітей: у Житомирі затримали підозрюваного у розбоях

Відбирав гроші та телефони у дітей: у Житомирі затримали підозрюваного у розбоях

697

Ще 2 січня у районі вулиці Короленка невідомий напав  на 17-річного підлітка. Ще через два дні нападник знайшов ще одну жертву та напав на 14-річну дитину прямо в під’їзді між поверхами. Гроші та мобільний гаджет, які відбирав у дітей 40-річний житомирянин витрачав на свої потреби.

Про це інформує поліція:

У дітей чоловік відбирав телефони та гроші. У першому випадку вчасно нагодилась мати потерпілого і нападнику довелось повернути щойно відібраний гаджет та тікати. У другому – захистити дитину на сходах під’їзду було нікому. Його мобільний підозрюваний відразу відвіз у скупку. Отримані за телефон та відібрані у дитини гроші – загалом близько півтори тисячі гривень – витратив на власні потреби”, – йдеться в повідомленні.

Затриманий говорить, що хлопця років 14-15 побачив на вулиці. Далі за ним прослідкував та коли він зайшов у під’їзд – напав.

Побачив хлопця з пакетом на вулиці, років 14-15. Пішов за ним, він – у магазин, я почекав. Потім за ним у під’їзд будинку і між поверхами, погрожуючи металевою пластиною, сказав віддати мені речі та назвати код до телефона“, – розповідає 40-річний житель обласного центру.

Про ці два напади на дітей швидко дізналися та у соціальних мережах з’явився опис. Нападник про це дізнався та кардинально змінив зовнішність. 

Начальник РУП Віталій Княгницький розповів, що заховатися 40-річному житомирянину не вдалося. 

Однак це йому не допомогло, як і інші спроби заховатись. Опрацювавши значний обсяг інформації, у тому числі відеозаписи, ми встановили особу нападника. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності. Увечері 10 січня оперативники доставили його до відділу з мікрорайону Крошні, – розповів начальник т.в.о. Житомирського РУП Віталій Княгницький.

Наразі нападнику загрожує ув’язнення від 8 до 15 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here