Home Гроші Зателефонували з банку і повідомили про блокування карток: поліцейські застерігають від шахраїв

Зателефонували з банку і повідомили про блокування карток: поліцейські застерігають від шахраїв

396

23 червня заяву до поліції написав житель Житомирського району. До чоловіка подзвонив «співробітник банку» і повідомив, що його картки заблоковані. Тому, аби їх розблокувати, треба надати інформацію щодо карток. У результаті шахраї зняли з рахунка чоловіка 61 тис. грн.

Про випадки шахрайства повідомляє поліція області:

«Як було встановлено, упродовж кількох днів минулого тижня до заявника телефонував невідомий, який називався працівником банку. Він повідомив чоловіка про нібито заблокування його карток та необхідність проведення певних операцій для відновлення подальшого користування ними. Відтак за вказівками незнайомця чоловік повідомляв йому відомості, що приходили у телефонних сповіщеннях. Лише згодом заявник виявив, що з його рахунків було знято майже 61 тисячу гривень». 

Нині поліцейські встановлюють причетного до правопорушення та вкотре закликають жителів області не довіряти повідомленням незнайомців про блокування банківських рахунків, заміну паролів чи банківських карток, що потребують невідкладних дій без відвідування банківської установи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here