Home Гроші Житомирська влада виділила на підтримку малого бізнеса 500 тис. грн.

Житомирська влада виділила на підтримку малого бізнеса 500 тис. грн.

188

Обласна рада та обласна державна адміністрація приділяють особливу увагу фінансовій підтримці малого підприємництва в рамках програмних заходів. Якщо у 2010 році з обласного бюджету на ці цілі було виділено 400 тис. грн., то у цьому році рішенням обласної ради виділено 500 тис. грн, повідомляють в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

В області реалізуються заходи Комплексної програми підтримки малого підприємництва на 2011-2012 роки, яка визначає основні шляхи реалізації державної політики розвитку даної сфери на регіональному рівні.

З  метою розвитку підприємницької діяльності, економії часу та коштів, що витрачаються на отримання документів дозвільного характеру, усунення зайвих перешкод для започаткування бізнесу у 23 районах та 5 містах обласного підпорядкування працюють дозвільні центри. Лише упродовж І півріччя цього року дозвільними центрами області вже зареєстровано понад 6 тис. звернень суб’єктів господарювання, видано 2,5 тис. документів дозвільного характеру, надано 3,4 тис. консультацій суб’єктам підприємницької діяльності.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here