Home Кримінал 22-річна житомирянка обкрадала відпочивальників на Соколовському кар’єрі

22-річна житомирянка обкрадала відпочивальників на Соколовському кар’єрі

97

 З пляжу поблизу місцевої водойми, де зазвичай відпочивають житомиряни, було викрадено майно кількох із них. Дільничні офіцери поліції встановили, що до правопорушень причетна 22-річна місцева жителька.


За словами 17-річної студентки місцевого вишу, яка зателефонувала до поліції, 4 травня вона відпочивала на «Соколовському кар’єрі». Там попросила наглянути за її речами незнайому дівчину, відлучившись на кілька хвилин. Повернувшись, виявила, що зник її рюкзак з мобільним телефоном, документами та одягом. Сума завданих збитків склала понад 2 тисячі гривень.

Пізніше до поліції надійшло повідомлення і від 25-річного житомирянина. Близько 19.00 цього ж дня з пляжу зникли його документи та 500 гривень.

А 7 травня до поліції надійшло звернення від 41-річної жительки обласного центру про крадіжку речей у її 14-річної дочки, яка теж 4 травня відпочивала на березі водойми. У дівчинки зник плеєр, навушники та одяг.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили, що до усіх трьох крадіжок причетна 22-рінча житомирянка. У скоєному вона зізналась. Поліцейські вилучили низку речових доказів.

Нині триває з’ясування обставин події та перевірка щодо причетності дівчини до інших правопорушень.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України їй може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here