Home Кримінал Чергове замінування: на цей раз господарський суд Житомирської області. ОНОВЛЕНО

Чергове замінування: на цей раз господарський суд Житомирської області. ОНОВЛЕНО

1110

Сьогодні, 15 листопада, надійшло повідомлення про замінування господарського суду. Чоловік зателефонував до поліції і повідомив про те, що в будівлі бомба. Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

15 листопада о 14:07 на спецлінію «102» надійшло анонімне повідомлення про загрозу безпеці громадян в одній із судових установ обласного центру. До поліції зателефонував чоловік, який не назвався, і повідомив про замінування частини будівлі, в якій знаходиться судова установа“, – кажуть в поліції.

Поліцейські евакуювали людей із приміщення суду, а також обмежили  доступ до потенційно небезпечної території. Поліцейські вибухотехніки обстежують будівлю та навколишню територію.

UPD: Станом на 15:45 обстеження завершено, жодних загроз безпеці людей не виявлено. Оперативники кримінальної поліції проводять низку заходів для з’ясування особи автора хибного повідомлення. За подібні дії чинним законодавством передбачено позбавлення волі на термін від 2 до 6 років. 

Нагадаємо, на вихідних надійшло повідомлення про замінування двох торговельних центрів – «Глобала» та ТЦ біля Житнього ринку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here