Home Кримінал Деталі вбивства у Житомирі: до суду скерували абвинувальний акт щодо чоловіка, який...

Деталі вбивства у Житомирі: до суду скерували абвинувальний акт щодо чоловіка, який у центрі міста зарізав дружину

337

У серпні в центрі Житомира 51-річний чоловік серед дня зарізав свою дружину. Як виявилося, він менше року тому вийшов із тюрми за умисне вбивство.

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт. Йому загрожує від 10 років тюрми до довічного ув’язнення. 

Про це повідомили в поліції області: 

“Тож слідчі Житомирського райуправління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Рішенням суду підозрюваному було обрано запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Після проведення усіх необхідних слідчих дій та відповідних експертних досліджень обвинувальний акт було скеровано до суду. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснювала Житомирська окружна прокуратура”.

Нагадаємо, свідками вбивства стали випадкові перехожі та нацгвардійці. Останні, заручившись підтримкою колег із Управління судової охорони, затримали зухвальця одразу ж після учинення кривавого діяння.

Лікарі «швидкої», яких викликали небайдужі перехожі, констатували смерть 49-річної жінки.

Поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління, прибувши на місце події, зафіксували обставини учинення діяння та вилучили усі наявні речові докази.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік менше року тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство. Поліцейським затриманий розповів, що того дня супроводжував дружину до підрозділу міграційної служби для зміни прізвища в особистих документах після їх нещодавнього одруження. Проте неподалік адміністративного приміщення у подружжя виник конфлікт, під час якого чоловік на ґрунті ревнощів кілька разів вдарив жінку ножем, що мав при собі.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала від множинних проникаючих колото-різаних поранень тулуба з ушкодженням серця.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here